Skip to content

Klímatechnika

TERVEZÉS
Épület és Ipari Klímák, légtechnikai rendszerek, szellőzéstechnika rendszerek tervezése és kivitelezése.

KARBANTARTÁS
Lakossági és közületi klímaberendezések rendszeres felülvizsgálatát, karbantartását alkalmi vagy szerződéses keretben vállaljuk. A karbantartás, feltétele a garanciának. Így a berendezések folyamatos kiváló működése biztosított.

TELEPÍTÉS
A modern épületgépészeti rendszerek szakszerű telepítést, beüzemelést igényelnek, továbbá a gyártók által kínált (3,5,10 év!)garancia is csak így érvényes. A beüzemelést végző kollégáink rendelkeznek érvényes HKVSZ által kiállított zöldkártyával. Az üzletünkben vásárolt készülékek telepítésére, beüzemelésére kedvező árakkal, rövid határ-idővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Felszerelt szerviz autókkal és szakképzett klímaszerelőkkel gyorsan és pontosan végezzük a ránk bízott feladatokat. A beüzemelést követően szakembereink közérthető használati, beállítási tanácsokkal látják el kedves Ügyfeleinket.

ÜZEMELTETÉS
Cégünk a szerződött partnerek klímaberendezéseit folyamatosan felügyeli, javítja, karbantartja és igény esetén igen rövid (2 órás) készenléti ügyeletet biztosít a zavartalan klímatizálás fenntartása érdekében

JAVÍTÁS
Cégünk meghibásodott készüléket helyszínen vagy elszállítva az ország egész területén, rövid határidőn belül, garanciát vállalva megjavítja., vagy ha a javítás csak gazdaságtalan módon oldható, meg akkor igen jó feltételekkel új berendezésre cseréli.

 

Tervezés, telepítés, készülékek közvetlen raktárról, karbantartás, javítás

 


Fel