Skip to content

Rólunk

Rövid cégismertető

A céget 2002-ben alapítottuk, de a cégvezető 1992-tól a kisiparban dolgozott hasonló profillal.
Tevékenységi körünket az alapítás óta folyamatosan bővítjük, alakítjuk a piaci igényeknek megfelelően.
A cégünk családi vállalkozás, apa és lánya vezetésével, munkánkat megbízható, évek óta együtt dolgozó kollektíva segíti.

Az általunk használt eszközök a legnagyobb minőségű kategóriába tartoznak, az összes szakhatósági minősítéssel rendelkeznek.

A felhasznált anyagok tekintetében a jó minőségű, de meg megfizethető, illetve elérhető árkategóriájú anyagokat részesítjük előnyben évtizedes szerelői tapasztalatunk alapján.

Telepített rendszereink száma meghaladja a 800-at, melyek az ország több pontján megtalálhatóak.
Tevékenységünk nem zárul le a rendszereink üzembe helyezéseivel, egyedülálló garanciát, karbantartást és szervizelést nyújtunk ügyfeleink részére.


Mottónk:

„Nincs a világon olyan, amit ne lehetne kicsit gyengébben csinálni. Azok az emberek, akiket a választásban az ár vezet, könnyen áldozatai lehetnek az ilyen ügyeskedéseknek. Nem okos dolog valamiért sokat fizetni, de meg rosszabb túl keveset. Ha túl sokat fizetünk, legfeljebb csak egy kevés pénzt veszítünk, és ez minden.
Ezzel szemben, ha túl keveset fizetünk, elveszíthetünk mindent, mivel a vásárolt áru a tőle elvárt tulajdonságokat nem teljesíti. A gazdaság törvénye tiltja, hogy kevés pénzért nagy értéket szerezzünk. Ha az alacsonyabb ajánlatot választjuk, vállalnunk kell a rizikót, hogy még valamennyit rá kell fizetnünk. Ha ezt tesszük, akkor elég pénzünk van arra is, hogy valamit jobban megfizessünk.”

John Ruskin

angol szocialreformer (1819-1900)

Célunk mindig ugyanez: mindkét fél elégedettsége




Tisztelettel :   Dominek Béla         Dominek Renáta

 


Fel